Dict İngilizce Programı

Dict İngilizce Programı

Sürüm: 3.7

Boyut: 1.80 MB

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 5610

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Üreticiden : Dict İngilizce Dil Programı, 3500den fazla en çok kullanılan İngilizce kelimenin anlamını ekrana belirlediğiniz sürelerde çıkararak kelime ezberlemekte zorlanan veya pratik yapmak isteyenlerin çok işine yarayacak faydalı bir programdır.

Program İçeriği ;

1) 2.500 en çok kullanılan 1. seviye kelime anlamı İngilizceden Türkçeye (Özellik kısıtlamalı sürümünde aktiftir)

2) 1.000 en çok kullanılan 2. seviye kelime anlamı İngilizceden Türkçeye (Lisans aldığınızda aktif olur)

3) 7.500 en çok kullanılan kelime anlamı İngilizceden Türkçeye (Lisans aldığınızda aktif olur)

4) Özellikle ezberlemek istediğiniz kelimeleri 3.500 kelimelik listeden veya 7.500 kelimelik listeden seçebilme imkanı ve oluşturduğunuz bu listeyi ekrana dilediğiniz süreçte getirme imkanı. (Lisans aldığınızda aktif olur)

5) Gösterilmiş kelimelerin yeniden gösterilmesi için gösterilmedi olarak kaydedilebilmesi. (Özellik kısıtlamalı sürümünde aktiftir)

6) Son gösterilmiş 3 kelimenin görüntülenmesi. (Özellik kısıtlamalı sürümünde aktiftir)

7) Boş vakitleriniz için küçük bir oyun. (Lisans aldığınızda günde tek oyun sınırı kalkar)

Altı farklı açılış şekli eklenmiştir. Ayrıca sürüm kontrolü yaparak yeni sürüm çıktığında bilgi verir.

Siz bilgisayarınızda bir iş yaparken veya internette gezinirken ekranınıza seçtiğiniz açılış şekline göre çıkan bu kelimeleri yaptığınız işle ilgili cümle kurup kullandığınızda kolay kolay unutmazsınız.

Özellik kısıtlamalı sürümünde 2.500 kelimelik listeden günde maksimum 3 kelime gösterir. Programı 5 YTL karşılığı satın aldığınızda ise günde 3 kelime sınırı kalkar.

Programın menüsünde bulunan Kelime Seçimi bölümündeki 2. ve 3. sayfalar olan 3.500 Eng-Tr ve 7.500 Eng-Tr başlıklı sayfalarda Listele düğmesini kullanarak programdaki kelimeleri inceleyebilirsiniz..

Kurulum Yardımı :

  • Programı internet üzerinden bilgisayarınıza yükledikten sonra yüklenen dosyaya çift tıklayarak kurulum programını çalıştırınız.
  • Karşınıza çıkan yönergeleri takip ederek programı bilgisayarınıza kurma işlemini bitirdikten sonra Başlat (Start) Menüsünden Dict isimli kısayola tıklayarak programı çalıştırınız. Program çalıştırıldığında bilgisayarınızın sağ alt köşesinde saat göstergesinin yanında kitap resmi belirecektir.
  • Bu kitap resminin üzerinde sağ tıklama yaptığınızda açılan menüden kelimelerin kaç dakikada bir gösterilmesini istediğinizi seçebilir, programın kelime gösterimi yapmasını durdurabilir veya programı kapatabilirsiniz.
  • Yine aynı menü yardımıyla Lisans Talebinde bulunabilirsiniz.

    Programı satın almak için üretici sitesindeki iletişim adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.

  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :