Georgie Android

Georgie Android

Sürüm: 1.0.14

Boyut: 20 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Android 2.2 ve Üstü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4958

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Görme Engelliler için Android Navigasyon Uygulaması
Engeller kalkıyor ve artık görme engelliler de Android kullanabiliyor. Görme engelli insanlar için her geçen gün yenilikler ve faydalı icatlar geliştirilmekte olup bizlerde bu gelişmeleri sizlere duyurmaya çalışacağız. Peki, hiç Görme Engelliler için Telefon çıkabileceğini düşünebildiniz mi? İşte Görme engelli kişilerin imdadına yetişen Georgie Android Uygulamasını sizlere tanıtıyoruz. 


Görme engelliler için tasarlanmış kolay ve detaylı ara yüze sahip uygulama, çok kullanışlı bir Android uygulamasıdır. Facebook, Twitter, Digg, Delicius ve e-mail gibi temel ihtiyaçlarımızı bile karşılayabilmekte. Ayrıca ORC özelliğinin de bulunması ekrandaki yazıyı büyütüp o yazıyı sesli bir şekilde okuyabilme imkanı tanıyor.


Georgie Android Uygulamasında yer alan fonksiyonlara bir bakalım. Neler varmış? Navigasyonun olması uygulamayı mükemmel kılıyor. Peki nasıl kullanacağız? Parmağınızı ekrana basılı tuttuktan sonra gelen sesli komutu takip edip işleminizi gerçekleştirmeniz mümkün olacak.


Uygulamanın en önemli özelliklerinden birisi en yeni Android sürümlerini desteklemesi. Uygulamayı aşağıda ki bağlantıdan indirebileceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri