AGSoft Personel Bordro Takip Programı

AGSoft Personel Bordro Takip Programı

Sürüm: 5.8

Boyut: 4.73 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 7076

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Personel Bordro Takip Programı
Geçmişte piyasaya sürülen personel ve bordro takip işlemlerinde hizmet sunan programlar her daim karmaşık ve çok yönlü olmuştur. Dolayısıyla bu fuzuli kalabalık kullanıcıların işlemlerini yapmalarında engel teşkil etmekte ve güçlük yaratmaktaydı. Programa personel kaydı tutarken, bordro hesaplaması yaparken, önceden pek çok işlemi geçmeniz gerekmektedir ki esas işlemin yapılmasına geçilebilmektedir. 


Çok basit işlemler uzun zamanlar almaktaydı. Ancak bu program bordro hesaplama sürelerinizi ve oluşturacağınız raporların en hızlı şekilde kısa bir süre içerisinde tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu programın tasarımındaki esas temel neden kullanıcıların yapacakları işlemlerde en hızlı şekilde sonuca ulaşmalarını sağlamaktır. Tüm işlemler tek pencere içerisinde zorluk oluşturmadan girişler esnasında girişinize dair rapor oluşturmanızı sağlamaktadır.


Bu program içerisinde geniş kapasite yer alması sebebi ile işletmelerinizin iş yapmış olduğu tüm diğer işletmelerin kaydını alabilirsiniz. Önceki programlarda yaşanan limit dolumu gibi problemlerde ortadan kaldırılmış olmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri