Sanal Disk Üretici

Sanal Disk Üretici

Sürüm: (2008 Super) 1.2

Boyut: 1.25 MB

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 2454

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Bilgisayar ortamında dünyaca tanınan sayılı programlardan olan sanal disk ve CD ekleme yazılımlarının neredeyse tamamı Türkçe haricinde yazılmıştı. Ancak yeni, dayanıklı ve en önemlisi de tamamı Türkçe ve tamamen Türk yapımı olan Sanal Disk Üreticinin özel bir sürümüyle sizlerle beraberiz.

Programın Temel Amacı :

Sanal Disk Üretici ile bilgisayarınızda bulunan uzun ve sıkıcı klasörleri birer sabit disk haline getirebilirsiniz. Eğer şöyle diyorsanız ; "Bu Nasıl Olacak ?" Tek yapmanız gereken hemen programı innDirmek.

Yeni Sürümde Neler Var :

  • Sistem "Direct Redirect" kalktı ve yerine "Subsystem" geldi.
  • 7/24 güvenlik için apiler kullanıldı.
  • Artık eklenen sanal diskleriniz silinmeyecek.
  • Günün her saati teknik destek ve yardım.
  • Güncelleme bölümü.
  • Haberler bölümü.
  • Videolu anlatım.

    Gelen bu yeniliklerin kurulum dosyası sadece 1.26 MB, bilgisayardaki büyüklüğü ise 30 MB; ancak bu büyüklüğün sebebi geniş videolarla anlatım. 1280 X 1024 boyutunda içinde 2 adet temel videolu teknik destek bölümü var. Dilerseniz destek aldıktan sonra bu videoları silerek tam 28 MB alan açmış olursunuz.

    Kısaca Program Nasıl Kullanılır :

    Programımızı indirip, yükledikten sonra masaüstünüze ve başlat menünüze kısayollar gelecektir. Dilerseniz Başlat > Programlar > Burak TUNGUT klasöründeki yardım dosyalarını açarak video şeklinde izleyebilirsiniz. Programı kavradıktan sonra masaüstünden Sanal Disk Üretici 2008 adlı dosyayı
    açıyoruz ve sizden CD-KEY istenecektir. Korkmayın, program ücretli değildir. Bunun asıl amacı programın en azından ilk 20 gün boyunca sadece innDir.comda yayımlanması. Daha sonra programı tekrar açınız ve CD-KEY istenmeyecektir (Eğer Deepfreeze kullanıyorsanız kapatıp öyle CD-KEY giriniz).

    Şimdi önümüze "Hakkımda..." bölümü geldi. Burayı okuduktan sonra programa geçiyoruz ve 5 adet sanal disk ekleme olanağımız var. Öncelikle 1. bloktan başlayarak 1. satıra bir yol girin. Mesela ; C:/Burak. 2. satıra ise örneğin ; M: yazın ve programı kapatın. Ardından Bilgisayarıma gidin ve M: isimli sanal diskiniz oluşmuş. Hem de bilgisayar kapandığında bile gitmeyecek şekilde. Ayrıca programı açtıktan sonra soldaki bloktaki bilgileri okuyun ve ardından aşağıdaki tuşa basarak gerekli haber ve desteği alabilirsiniz.

    CD-KEY : Q2115G65F

    Aktivasyon Kodu : GH85
  • İndirme Seçenekleri:
    indir

    Yapılan Yorumlar
    Yorum Yapın
    Ad Soyad : E-posta Adresi :
    Güvenlik Kodu :