Canlı Radyo

Canlı Radyo

Sürüm: 2.0

Boyut: 65 KB

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 11331

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
İnternet bağlantısı sayesinde en popüler radyo kanallarını bilgisayarınızın arkaplanında dinlemenizi sağlayan, küçük boyutlu ve tamamen ücretsiz bir program.

Programı çalıştırdığınızda sistem tepsisinde (sağ alt köşe) beliren simgeye sağ tıklayarak dinlemek istediğiniz radyo istasyonunun adını seçmeniz yeterli. Bu şekilde radyo arkaplanda çalışmakta ve ekranınızda yer işgal etmemektedir. Ayarlar menüsünden ses artırma ve azaltma ile durdurma/başlatma seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Program ayrıca Ligtv de verilen maçları sesli olarak dinleyebileceğimiz Radyo 1i de içermektedir.

Yerli ve yabancı internetten yayın yapan popüler radyo kanallarını bu programla kolayca dinleyebileceksiniz. Radyo yayınına ulaşamadığınız, istediğiniz yayının fiziksel olarak sağlanamadığı yerlerde, okulda, işte, kısaca internet olan her yerde canlı radyo dinleyebilecek, hiçbir programı kaçırmayacaksınız.

Yenilik:
Canlı Radyo 2.0 sürümünün en büyük özelliklerinden biri olan radyoda çalan bir müziğin bilgisayarınıza anında kayıt yapmasını sağlamasıdır. Bunun için Ses Kayıt menüsünden girerek açılan pencerede bazı ayarlar yapmanız gerekiyor. Önce "Device" kısmından ses kartınızı seçip, "Line" kısmından "Stereo Mix"i seçip, "Volume" çubuğunu %15 civarına getiriyorsunuz. Alttaki kısımda ses dosyasının kaydedileceği yeri ve dosya adını belirledikten sonra "Start Recording" tuşuna basarak kaydınızı yapıyorsunuz. Üst editör notu: Bu ayar penceresinde bazı Türkçeleştirme hataları ve eksiklikleri bulunuyor.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :