Half-Life

Half-Life

Sürüm: 1.0

Boyut: 49 MB

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 21022

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Oyunun Konusu:
Gordon Freeman, New Mexico eyaletinde yer alan Black Mesa Araştırma Tesisinde asistan olarak görev yapmaktadır. Freemanin de dahil olduğu bir deneme sırasında bir şeylerin ters gitmesi sonucu, başka bir boyuttan bir sürü uzaylı canlı dünyaya geçmiş ve hızla tesise yayılmaya başlamıştır.

İş arkadaşlarının hemen hepsi bu uzaylı canlılar tarafından öldürülürken, diğerleri ise yüzeyden gelecek yardımı beklemektedir. Ancak yardıma gelen askeri güçlerin görevi tesisten canlı hiçbir şey çıkmamasını sağlamaktır. Freeman, askerler ve yaratıklarla savaşırken bir yandan da olayın arkasında ne olup bittiğini anlamaya çalışmaktadır.

Oyunun konusu Stephen Kingin "The Mist" adlı romanından esinlenerek hazırlanmıştır.

Oyunun Açıklaması:
Dünyaca üne kavuşmuş ve pek çok kişinin ezbere bildiği Half-Life isimli oyunumuz DooM türü yani FPS(First Person Shooter; Birinci kişi kamerasından oynanan oyunların genel adı.) tarzında hazırlanmıştır. Oyunda canlandırdığınız karakterin gözünden onu yönlendirerek çevredeki nesneler ve canlılarla iletişime geçmektesiniz. Elinizde levye ve ilerleyen bölümlerde çeşitli yerlerden temin edeceğiniz silahlar ile bol miktarda mutasyona uğramış yaratık, zombi, helikopter-uçak ve asker avlayacaksınız. Oyuna alıştıkça aslında sadece oyunu oynayabilme yeteneğinin dışında düşünme gücüne de sahip olmanız gerektiğini kavrayacaksınız. Çünkü bazı bölümleri geçebilmek için oyun senaryosu içerisine gizlenmiş objeleri de kullanmanız ve çeşitli yerlerdeki düğmelere basarak oyunun akışını değiştirmeniz de gerekecektir.

Sonuç olarak bakıldığında gerçekten de dünya çapında çok geniş bir hayran kitlesi olan ve aşırı derecede bağımlılık yapan bir oyun olduğunu ve verdiğimiz 5 puanı fazlasıyla hak ettiğini kendinizde göreceksiniz. Şimdiden başarılar dileriz...

Sistem Gereksinimleri:

Minimum: 500 mhz İşlemci, 96mb Ram, 16mb Ekran Kartı, Windows 2000/XP/98, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı (Çoklu Oyuncu olarak İhtiyaç Durumunda)

Önerilen: 800 mhz İşlemci, 128mb Ram, 32mb+ Ekran Kartı, Windows 2000/XP/98, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı (Çoklu Oyuncu olarak İhtiyaç Durumunda)

Konu için Kaynak: Wikipedia

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :