Kapı Hospital

Kapı Hospital

Sürüm:

Boyut:

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 9183

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Online Hastahane Oyunu
Kapı Hospital’in başhekimi olmaya ne dersin? İflas etmek üzere olan bu hastaneyi en güzel hastane yap. Etrafı temizle, hastaların ile ilgilen, yeni aletler alıp muayene odaları aç ve bu sayede daha kısa sürede daha fazla hastayı iyileştir. 


Bu arada hastane dışındaki acil olaylara gitmeyi de ihmal etme. İnsanların senden yardım bekleyen bir başhekim olduğunu unutma. Bu oyunda her hastalık için bir ilaç vardır, ne kadar çok hastanı iyileştirirsen hastaneni o kadar büyütebilirsin. Başlangıçta kendini hastanede bulacaksın ve sana Profesör Sivri Zeka sana oyunu öğretecek ve bundan sonra hastalarını tek başına tedavi edeceksin. Hastayı bir kere tıklayınca hasta defterine girebilirsin. 


Hasta defterinden hastalığın türünü, düzelmesi için ne kadar zaman gerektiğini ve hastanın tedavi için ne ödeyeceğini görebilirsin. Hastaların tedavi için önerdiği ücret düşükse hastalarını dışarı atabilir, eve yollayabilir, ya da hastayı başka bir oyuncuya havale edebilirsin. Teklifi kabul etmek istiyorsan hastayı tedaviye başlayabilirsin. Oyunda alet ucu geri kalan tedavi süresini ve tedavi edilmeyen hastalıkların listesini göstermektedir. Hastaların tedavisini hızlandırmak için ilaçları ilaç dolabından çıkar. Fareyi ilacın üzerinde sürüklerseniz ilacın hangi hastalıklara iyi geldiğini ve tedavi süresini görebilirsiniz. 


Tedavi için gereken ilaçları şehirde öğrenebilirsiniz. Birden fazla hastalığın tedavisinde iki tedavi arası hastayı dinlendirmek için hastayı kendi yatağına yatırman yeterlidir. Hemşire tarafından yapılan ek tedavilerde hastanın moralini düzeltmektedir. Hastanın tüm ağrılarını yok ettikten sonra hasta fatura isteyerek mutlu ve huzurlu bir şekilde hastaneden ayrılır. Oyunda Hospitaler’e hastalarına ilaç almak, hastanedeki çöpleri toplamak, oda satın almak, oda inşa etmek, hasta yönlendirmelerini kabul etmek için ihtiyacın vardır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri