The Lost Vikings

The Lost Vikings

Sürüm: 1.0

Boyut:

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 2772

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
The Lost Vikings, şimdiye kadar pek de alışık olmadığınız türden bir platform yani ilerlemeli tarzda bir oyundur.

Oyunun Konusu:

Köylerinde kendi hallerinde normal bir şekilde günlük yaşamını sürdüren farklı yeteneklerdeki birbirlerine çok bağlı 3 vikingli arkadaş, bir gece hiç beklemedikleri bir zamanda uzaylılar tarafından kaçırılır. Uzaylıların getirdikleri yer tam bir bulmaca gibi gizemli bir yapıdadır. Buradan çıkmak için kendi aralarında bir plan yaparlar. Bu planı uygulamaya koyup, kaçmaları için birbirlerinin yeteneklerine ihtiyaçları vardır. Oyunumuz böylelikle başlamış olur.
Oynama Şekli:

Karakterlerimizi yön tuşlarıyla hareket ettiriyoruz. "Space(Boşluk)" tuşu ile 1. yeteneklerini, "D" tuşu ile de 2. yeteneklerini kullanmalarını sağlıyoruz. Bölümlerdeki soru işaretlerinin yanında "S" tuşuna basarak yardım alıyoruz. Kahramanımızı değiştirmek için "CTRL" tuşunu kullanıyoruz.

Bütün bunların dışında ekranımızın en alt kısmında kahramanlara ait nesneleri göreceksiniz. Bunlara "TAB" tuşu ile ulaşabilir, "E" tuşu ile kullanabilirsiniz. Örneğin elma şeklindeki nesneyi kullanarak o kahramanın enerjisini arttırabilirsiniz.

Oyuna Genel Bakış:

The Lost Vikings; Grafik olarak 1993 yılında yapılan bir oyuna göre gözleri hiç yormayan cıvıl cıvıl renklerle donatılmış olduğunu görüyoruz. Ayrıca kulağa çok hoş gelen ve oyuncuyu asla sıkmayan müzikler de oyunun diğer bir artısı sayılabilir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :