EBS Cari Hesap Takip

EBS Cari Hesap Takip

Sürüm: 1.1.0

Boyut: 13.22 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 6633

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Cari Hesap Takip Programı
Çok yönlü bir kapsama sahip, işlevsel, kullanıcı odaklı gelişmiş bir yazılım olan ev içerisinde ya da işletmenizde yapmakta olduğunuz borç ve alacak verilerinizi çabuk ve basit bir biçimde takip altına almanıza yardımcı olması amacı ile tasarlandı. Gereksinim duymuş olduğunuz her çeşit cari işlemleri çabuk ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. 


Windows içerisinde istemci ve sunucu tasarımında aktif olan, geniş, kullanımı kolay cari kontrol programı niteliğindedir. Dilenirse geliştirilebilir, bireyselleştirile bilir ve özel dizayn edilebilir belge ve basım özelliği aracılığıyla uygulama ihtiyaçlarını karşılar.


Uzun bir süreç ardından geliştirilen bu program piyasa içerisindeki tüm gereksinim ve isteklere göre düzenlenmiştir. Bu sayede pek çok özellik kazanmış bu özellikler ile de piyasa içerisindeki en gelişmiş muhasebe programı niteliğine kavuşmuştur. Ayrıca program sayesinde cari hesap hareketlerinin her çeşit filtre ve listelemesi ile düzenli ve aksamayan bir takip yapılması olanağı sunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri