EBS Stok Takip Programı

EBS Stok Takip Programı

Sürüm: 1.0.1

Boyut: 10.07 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 5249

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Stok Takip Programı
Stoklarını bilgisayar ortamı içerisinde takip edebilme olanağına sahip olmak isteyen işletmeler için geliştirildi. Ürünlerinizi, müşteri ve tedarikçilerinizi kolaylıkla takip etme olanağına sahip olmanız için geliştirilmiş bir sektörel yazılımdır.


İşletmenizin stoklarında yer alan ürünlerin vaziyetlerini kolaylıkla anlık olarak takip altına ala bilmektesiniz. Alış ve satışlarınızı ve sevkiyatlarınızı izleme olanağına sahip olmaktasınız. Ayrıca ürün cari hesap bilgilerinizi Excel ortamından genel olacak şekilde aktarımını gerçekleştire bilmektesiniz. 


Piyasaya ve sektöre katmış olduğu bir diğer yenilik ise çok sayıda bilgisayar sayesinde ağ üzerinden çalışmalarını gerçekleştire bilmektesiniz. Programın başlıca özellikleri arasında stok tanımlamaları, stok giriş ve çıkış takibi, stokları gruplama, stok hareketleri, cari hesap tanımlama, car hesap takibi, cari gruplandırma gibi pek çok yeni uygulama yer almaktadır.


Ayrıca program sayesinde alış ve satış işlemlerini, sevkiyat işlemlerinin takibini kolay ve basit bir şekilde anlık olarak yapabilme olanağına sahip olmaktasınız.


Not: Programı giriş için şifre ve kullanıcı adı 1 dir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri