WorldWide Telescope

WorldWide Telescope

Sürüm: 2.5.32.1

Boyut: 39.91 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6440

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
WorldWide Telescope Uzay Görüntüleme Programı
Microsoft firması tarafından geliştirilmiş olan program ile herkes kolayca evreni gezebilecek! WorldWide Telescope isterseniz profesyonel isterseniz sadece amatör olarak uzaya merak duyanlardan olun size çok basit şekilde gökyüzünü incelemeniz ve uzayda gezmeniz için çok kullanışlı bir hizmet sağlamaktadır. 

NASA’nın kullandığı teleskoplarla elde edilmiş görüntüler Chandra X ışını gözlemevinden elde edilmiş görüntüler ile birleştirildi ve WorldWide Telescope programında buluşturuldu. 


Çok kaliteli ve net görüntüler hatta çok geniş bir uzay çevresi programın içersinde yer almaktadır. Diğer bir değişle, insanoğlunun uzayda şimdiye kadar keşfettiği bütün yerlere program aracılığıyla gidebilirsiniz. 


Yıldızlar, gezegenler, bulutlar ve karadeliklere yakınlaştırarak bakabilir ve ilgilendiğiniz her şeyi yakından görebilirsiniz. 


Programda ayrıca Mars’a gönderilmiş olan Opportunity modülünün çektiği fotoğraflarda bulunmaktadır. Böylece Mars’ta ufak bir geziye çıkmak için bu fotoğraflara da göz atabilirsiniz. 


Not: Programın çalışması için sisteminizde .NetFrameWork 2 Olması gerekmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri