Macro Dental 3D Diş Hekimliği Programı

Macro Dental 3D Diş Hekimliği Programı

Sürüm: 8.0.0

Boyut: 19.95 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 5660

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
3D Diş Hekimliği Yazılımı
Diş hekimleri ve diş klinikleri için özel olarak geliştirilmiş olan Macro Dental 3D Diş Hekimliği Yazılımı ile bu alanda ihtiyacınız olan birçok işlevi kolayca program üzerinden yerine getirebiliyorsunuz. 


Klinikler için ayrı ayrı doktor hesapları oluşturabilen program doktor hesaplarına randevular girebilmekte, ajanda oluşturabilmekte ve yapılan işleri kayıt altında tutabilmektedir. Her doktor için farklı bir kasa kaydı oluşturabilirsiniz. Program size hastalar üzerinde uygulanacak olan tedaviyi 3D formatında hazırlamanıza olanak tanımaktadır ve hazırladığınız tedavi şeklini hastalarınızla paylaşmanızı sağlamaktadır. 


Reçete yazdırma ve personel ile hastalar için muhasebe kaydı oluşturma gibi gelişmiş özelliklere sahip olan program oldukça detaylı bilgi depolayabilmektedir. Ekstra programlara ihtiyaç duymadan webcam kullanabilmenize izin vermekte doktorlar bazında belli alanlarda istatistik oluşturabilmektedir. Bilgilerinizin güvende kalması için yedekleme sistemine de sahip olan program size bilgi kaybı yaşatmamak için özel olarak geliştirilmiştir. 


Macro Dental Diş Hekimliği Yazılımı programı diş hekimleri ve diş klinikleri için geliştirilmiş olan programlar arasında hem detaylı oluşu hem gelişmiş özellikleri hem de kullanış bakımında önce çıkan programlardan biridir. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri