Veresiye Programı

Veresiye Programı

Sürüm: 5.0

Boyut: 4.37 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6142

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Veresiye Programı
Türkiye'nin küçük ölçekli ve orta ölçekli firmalarının veresiye takip işlemini kolay bir şekilde yapabilmesi adına tasarlanmış veresiye takip programıdır. Güncel olarak gerçekleştirilen kayıt seçenekleri sayesinde en ayrıntılı ve kapsamlı veresiye arşivi oluşturulabilmektedir. 


Hiçbir limit olmaksızın hızlı bir şekilde veresiye kaydı tutabilmekte ve arşivlene bilmektedir. Aynı zamanda yine aynı şekilde hiçbir limit olmaksızın müşteri kaydı yapılabilmektedir.


Ücretsiz olarak küçük ve orta ölçekli işletmelerin hizmetine sunulan program basit ara yüzü sayesinde her kesimden kişinin kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Ayrıca üç adet farklı tema seçeneği ile farklı görsellikte kullanılabilmektedir. 


Ayrıca döküman ve belge olarak arşiv yapmak isteyen kişiler içinde program istenilen tüm müşteri bilgilerini ve veresiye kayıtlarının yazıcıdan çıktı almasına kolaylık sağlamaktadır. Program tüm yazıcı çeşidine uyum sağlayabilmektedir. Ayrıca bilgisayar ortamında ayrı bir kayıt yapılabilmesi için excel veri aktarımı özelliği bulunmaktadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri