Aquadelic

Aquadelic

Sürüm: 1.2.1

Boyut: 10.8 MB

Dil: İngilizce

Sistem: Windows (Tümü)

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5694

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Hız botlarıyla yarış yapabildiğiniz 3 boyutlu ve oldukça güzel bir oyun. Yarışa başlarken 3ten geriye doğru sayılıyor ve Start! yazısı göründüğünde diğer botlarla yarışa başlıyorsunuz. Yarışta yapmanız gereken, oklarla gösterilen kubbe şeklindeki yerlerden geçerek botlarla yarışmak. Oyunda çeşitli yarış türleri bulunmakta. Instant Game yarış türünde hiç bot seçmeden yarışa başlayabilirsiniz. Race türünde kaç tur yarışacağınızı ve rakip sayınızı seçebiliyorsunuz. Free Style türünde botlarla hiçbir şekilde yarış yapmadan serbest şekilde suda gezebilirsiniz. Time Trial türünde ise kaç tur yarışacağınızı ve her turda kaç saniye süre limiti uygulayacağınızı seçiyorsunuz. Race, Free Style ve Time Trial kısımlarında bot tipinizi de değiştirebilirsiniz, fakat bunu yapabilmek için botunuzla yaptığınız yarışları geçmeniz gerekiyor. Böylece karşınıza yeni etaplar çıkacak ve değişik yarış botları seçebileceksiniz.

Bunların dışında, oyunu 2-3-4 kişiyle birlikte oynama imkânınız var. Oyunu çoklu oyunculu şekilde oynayabilmeniz için ana menüdeki 2. oyun türlerine (alttaki 3 tür) tıklamanız gerekiyor. Buradaki Instant Game türünde sadece oyuncu sayısını seçerek yarışıyorsunuz. Race türünde tur sayısını, oyuncu sayısını, bilgisayar oyuncu sayısını ve bot tipini seçiyorsunuz. Yalnız, toplamda yarışacağınız bot sayısı 4ü geçmiyor. Örneğin 2 oyuncu seçerken 2 bilgisayar oyuncusu seçebilirken, 3 oyuncu seçerken 1 bilgisayar oyuncusu seçebiliyorsunuz. Free Style türünde ise yarış yapmadan oyuncu sayısını ve bot tipini seçerek serbestçe gezebiliyorsunuz. Çoklu oyuncu türlerinde 4 bot tipinden birini seçerek yarış yapabilirsiniz. Oyunun ayarlar kısmı olmadığı için çoklu oyuncu bölümünde her oyuncu için belirlenen klavye tuşlarını değiştiremiyorsunuz.

Oyunun grafikleri hoş bir şekilde olduğundan oynadıkça keyif alacaksınız. Botların sesleriyle birlikte arka planda müzik çalması oyunu zevkli kılan etkenlerden. Fakat arka planda çalan müziğin yarışın sesinden daha yüksek olması ve ayarlar kısmı olmadığı için değiştirilememesi pek hoş olmamış.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :