Kolay Taksit Programı

Kolay Taksit Programı

Sürüm: 1.0

Boyut: 14.79 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7297

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Taksitli Satış Programı
Çok fazla özelliği bir arada bulunduran programların kullanım zorluğu konusunda sıkıntı yaşıyor ve o boyutta özelliklerin yer aldığı programın sizin yapmak istediğiniz işlemleriniz için fazla gereksiz olduğunuz düşünüyorsanız bu program sizlerin isteklerine en iyi şekilde cevap verebilmektedir. 


Bu program sadece taksit takibi işlemi gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar için ideal bir program niteliği taşımaktadır. Bu sayede sizin işlemleriniz için gerekli olmayan ek özelliklerin kalabalığından ve onların yarattıkları sorunlardan kurtula bilmektesiniz.


Bu program sayesinde sınırsız sayıda veri girişi yapma olanağına sahip ola bilmektesiniz. Ayrıca program verilerin kaybolma riskine karşı olumsuz durumlardan etkilenmemek amacı ile düzenli olarak otomatik yedekleme gerçekleştirmektedir. 


Gelişmiş bir altyapıya sahip olan bu program sayesinde dilerseniz müşterilerinize otomatik taksitlendirme yapabilme şansını sahip olmaktasınız. Ayrıca işletmenize yapılmış olan ödeme karşılığı tahsilat makbuzu da düzenleyebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :