Delil

Delil

Sürüm: 4.0

Boyut: 12.8 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows (Tümü)

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 11916

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Delil Ezan Vakitleri Programı
Delil 4.0 çok kullanışlı,ezan saatlerini siz kaçırsanızda o hiç kaçırmadan ezan vakitlerinde sizlere ezan okuyan ve masa üstünü güzelleştiren duvar kağıdı,günlük değişen ayetler sunan ayrıca masa üstü takvimiyle günleride gösteren çok güzel bir program. 

Genel program felsefesi bilgisayarınızı her açışınızda duvar kağıdınızda yüce Kuran-ı Kerim’den degişik bir ayet ve birde içeriği deyiş`ler ve atasözlerinden olusan veribanından seçmis olduğu veriden faydalanarak size yeni bir duvar kağıdı oluşturmakdır.


Aktuel versiyonu olan 3.0 ile birlikde namaz saatleri işlevide eklenmiş ve delil takvim şeklini almıştır.Delil’in yazılış amacı günlük hayatın meşgalesi içinde boğulan insanoğlunu yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim ile biraz daha haşır neşir edebilmektir. 


 Delil 4.0 ile gelen yenilikler: Hergün yeni bir atasözü-ayet yanında artık masa üstünüzde yeni bir Türkçe ve İngilizce kelimeyi anlamları ile bulacaksınız. Eğer geceleyin bilgisayarınızı kapatmıyorsanız,sistem ayarlari,zamanlanmis görevlere girip C:Program Files/Delilvbdelil.exe dosyasını her gün saat 00:00’da çalıştırılacak sekilde ayarlayın. Delil’nin (örnek: C:Program Files/DelilPicture) programlar dizinindeki Picture dizinine koyacağınız resimler farkli zamanlarda takviminizin tam ortasina masaüstü resmi olarak secilir.


Bahsi geçen klasör içinde bazı resimler göreceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :