Maxthon

Maxthon

Sürüm: 4.0.0.2000

Boyut: 30 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 4563

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Maxthon Gelişmiş İnternet Tarayıcısı
Maxthon internet tarayıcısı tüm kullanıcıların beğeneceği şekilde tasarlanmış güçlü ve sekmeli özelliğe sahip bir internet tarayıcısıdır. Diğer tüm tarayıcılarda bulunan standart özelliklerin yanında Maxthon tarayıcısı size birçok alternatif ve gelişmiş uygulamalar da sunmakta.


Programın içinde birçok özellikler mevcut
İzlediğiniz video, müzik gibi dosyaları indirmek için indirme yöneticisi
  • Anti Freeze: İnternette bulunduğunuz sırada oluşan donma ve çökmelere karşı program daha güçlü ve sağlıklı bir alt yapı ile iyi bir web deneyimi sunmakta.
  • Tarayıcılarda bulunan olmazsa olmaz özellik sekmeli tarayıcı özelliği
  • Ekran yakalama özelliği: Program sayesinde internette gezinirken beğendiğiniz pencerenin resmini çekip bunu resim olarak kayıt edebiliyorsunuz üstelik bunun için herhangi bir programa ihtiyacınız yok Maxthon tarayıcısına ait özel bir özellik.
  • Sihirli Form Doldurma Özelliği: İnternette dolaşırken form kutucuklarını doldurmaktan sıkılıyormusunuz Maxthon bunu sizin için yapıyor daha önce doldurduğunuz formaların verilerini sizin için başka formlarda kullanarak sizi form doldurma zahmetinden kurtarıyor.

Maxthon tarayıcısı tamamen kullanıcının ihtiyaçlarını gidermek üzere oluşturulmuş ve birçok özelliği olan güçlü ve kullanışlı bir tarayıcı programıdır program ile bir tarayıcıdan beklediğiniz bir çok özelliği rahatlıkla bulabileceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri