BitDefender Antivirus

BitDefender Antivirus

Sürüm: 2012

Boyut: 212 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4924

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
BitDefender Antivirus Güçlü Antivirüs Sistemi
BitDefender Antivirüs yazılımı uzun zamandır piyasada olan ve hemen hemen her bilgisayar kullanıcısının bildiği bu antivirüs yazılımı bildiğiniz gibi sizi virüslere ,truva atlarına,solucanlara ve her türlü kötü amaçlı yazılımlara karşı korumak için dizayn edilmiştir. 

BitDefender zararlıları tanımak için çok geniş bir virüs ve kötü niyetli yazılım veri tabanına sahip ama aynı zamanda eğer bir yazılım kendir veri tabanında yoksa bu yazılım içinde sezgisel algılama tekniğini kullanarak onu zararsız hale getirmektedir.

Yazılımın son eklenen özelliklerinden biride teknolojinin gelişmesiye gelişmekte olan internet bankacılığı icin bu tarz sistemler kullanan kullanıcılar için riski en aza indirgemektedir.
Programın Genel Özellikleri:
Her türlü zararlı yazılımdan koruma; BitDefender kendini saat başı güncelleyerek sizi devamlı yeni bir virüs database ile korur aynı zamanda virüsü tanımıyorsa sezgisel virüs algılama modülünü kullanır.
Saat Başı Güncelleme; Program kendini saat başı güncelliyerek devamlı databasini güncel tutar.
24 Saat Destek;Yazılımı satın aldığınızda virüs uzmanları size 24 saat telefonla yada email ile destek vermektedirler.
Sahte E-Postalardan Koruma Modulu; BitDefender antivirüs sizi tehdit eden ve sisteminize zarar vermeye çalışan sahte emaillerden korumak için gelişmiş filtreler kullanır.
Not : Eğer işletim sisteminiz 64 bit ise aşagıdaki linke 64 bit işletim sisteminde çalışan versiyonu buraya tıklayarak indire bilirsiniz.




İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri