DefenseWall HIPS

DefenseWall HIPS

Sürüm: 3.21

Boyut: 3.92 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 3230

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Güçlü Zararlı Temizleme Programı

DefenseWall HIPS son sürüm bir güvenlik yazılımıdır diyebiliriz peki neden demek son sürüm güvenlik yazılımı. Bilindiği gibi antivirüs programları sadece virüslere soluncanlara ve truva atlarına karşı sisteminizi korumaya calışır ve bunu yaparkende bulduğu yazılımın kendi veritabanında olması gerekir yani bir kötü niyetli yazılım eğer kullandığınız antivirüs programının veritabanında tanımlı değilse antivirüs yazılımınız kötü niyetli yazılımı tanımayabiliyor bu sorunu aşmak için birkaç büyük güvenlik firması sezgisel tanıma modulleri geliştirdiler yani antivirüs programı tanımadığı ama virüs olma potansiyeli olan kötü niyetli yazılımları da karantinaya alma yada onları engelleme özellikleri bulunmakta fakat bu da tek başına sisteminizi tamamen korumanıza yardımcı olmaz işte burda yardımıznıa DefenseWall HIPS gibi güvenlik yazılımları yetişiyor.

 

HIPS için anlam olarak şunu tanımı kullanabiliriz İzinsiz giriş Tanıma Sistemi yani sisteminize izinsiz olarak ve antivirüs yazılımınızı atlatarak giriş yapan yazılımları sizin için bulur ve onları zararsız hale getirir.
Özellikle Rootkit dediğimiz zararlılar için güçlü bir koruma sağlayan program size antivirüs yazılımınız yanında tam bir güvenlik için yardımcı olur.

 


Not:Yazılımı indirdikten sonra 30 gün boyunca tüm özelliklerini kullanabilirsiniz eğer memnun kalırsanız 29 dolar vererek yazılımı satın alabilirsiniz.Unutmamak gerekir ki bu yazılım kendi alanında yazılmış olan en iyi yazılımlardan biridir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri