ooVoo

ooVoo

Sürüm: 3.5.5.72

Boyut: 1.55 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 15894

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
ooVoo Sohbet ve İletişim Programı
ooVoo programı yakın veya uzak çevreniz ile sanal üzerinden görüntülü konuşma yapmanızı sağlayan ücretsiz hoş bir programdır. 6 kişiye kadar görüntülü konuşma desteği sunan program ile sevdiklerinizle kolay bir şekilde görüntülü olarak konuşabilirsiniz.

Kullanımı ve kurulumunun oldukça kolaydır. Bu kolaylığı sayesinde gün geçtikçe daha çok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Yaratacağınız ooVoo hesabı ile görüntülü, yazılı ve sesli iletişim imkanı sunan bu program; internet üzerinden istediğiniz kişiler ile çok daha hızlı ve kolay iletişim kurmanıza olanak tanır.

Üstelik gelişmiş video özelliği ile 6 kişi ile aynı anda rahat bir görüntülü konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Bu özellikler kullanıcının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılımakta ve yeterince eğlenmesini sağlımaktadır. İsterseniz anlık yazı mesajlarına alternatif olarak anlık video mesajları da gönderebilir veya alabilirsiniz belki video paylaşımıda diyebiliriz. 


Gelişmiş arama bölümü sayesinde ooVoo kullanıcısı arkadaşlarınızı bulabilir ve listenize ekleyebilirsiniz çevrenizi genişletebilirsiniz. O bulduğunuz insanlar ile istediğiniz kadar sohbet edebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

kenanergen arkadalrla sohbet etmek

yasar super

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri