GIMP

GIMP

Sürüm: 2.8.2

Boyut: 73.31 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 8561

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
GIMP Ücretsiz Açık Kaynak Kodlu Türkçe Grafik Programı
GIMP programının açılımı şu şekil dedir: GNU Image Manipulation Program. Ücretsiz olarak dağıtılır, açık kaynak kodlu olarak geliştirilen profesyonel resim düzenleme programlarına denk güçlü bir yazılımdır. 
Fotoğraflarınızı ve resimleri düzenleyebileceğiniz, imaj kompozisyonları ve imaj yazarlığı yapabileceğiniz bu program başka hiçbir ücretsiz resim editöründe bulamayacağınız birçok seçenek ve özelliğe sahiptir ayrıca program Photoshop gibi layerlarla çalışma imkanı da sunmaktadır.


Bu özellikleriyle ve ücretsiz olmasıyla tabiki kullanıcının etkisini çekmekte.
Açık kodun en önemli yazılımlarından biri olarak nitelendirebileceğimiz GIMP isterseniz basit resim düzenleme işlemlerinde Paint gibi kolay kullanımı ile iş görürken, profesyonel çalışmalar yapmak isteyenlere de Photoshop gibi hemen hemen aynı özellik ve seçenekleri sunarak güçlü bir alternatif konumunda kendisini tutuyor. 


Resim kalitesinde hiçbir kayıp olmadan birçok efekt kullanabildiğiniz ve ayarlamalar yapabildiğiniz bu program hem resim ve fotoğrafla uğraşan amatör bilgisayar kullanıcılarına hemde profesyonel tasarımcılara hitap ediyor.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri