Freeraser

Freeraser

Sürüm: 1.0.0.23

Boyut: 1.94 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6766

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Freeraser Kalıcı Dosya Silme Programı
Birçok kullanıcı bilgisayarındaki herhangi bir dosyayı yada veriyi sildiği zaman bu verinin ortadan kalktığını düsünmektedir fakat bu durum aslında böyle değildir eğer siz bilgisyarınızdan herhengi bir veriyi silerseniz veri aslında tam olarak bilgisarınızdan silinmez bu veri harddiskte belli bir bölgede tutunur ve piyasada bu verileri size geri kazandıracak bir çok program da mevcuttur.

Biz şimdi size silinen verileri size geri getirecek bir programdan değilde silinen verileri tamamen bilgisayarınızdan silmenizi sağlayan bir programdan bahsedeceğiz. Unutulmamalıdır ki birçok firma ve önemli bilgileri saklayan bilgisayarların içindeki veriler bazen güvenlik için tamamen silinmesi gerekir ve silinen bilgilerin bir daha geri dönüşünün olmaması gerekebilir işte böyle durumlarda Freeraser tam olarak istediğiniz işi yapacaktır üstelik bu program % 100 ücretsiz. 


Programın Kullanımı: 

Program 3 çeşit silme özelliğine sahiptir bunlar ; Hızlı, Güçlü ve Aşırı şeklinde adlandırılmıştır. Hızlı Seçeneği dosyayı hızlı bir şekilde silerek işlemi en hızlı şekilde yapan seçenektir fakat diğer seceneklere göre daha az güvenlidir. 

Güçlü seceneği 3 farklı güvenlik seviyesi kullanarak verileri siler Güçlü seçenegine göre daha yavaş ama daha güvenli bir silme özelliğine sahiptir. Aşırı seçeneği bu 3 seçenek arasında en güvenli fakat en yavaş olan seçenektir bu seçenek tam tamına 35 güvenlik kademesi kullanarak dosyayı siler ama unutulmamalıdır ki bu işlemi yaparken de süre o kadar da uzar. Program bu güzel özelliklerinin yanında yaklaşık olarak 2 MB ve ücretsiz olması bu programın her bilgisayarda mutlaka bulunması gereken bir program olmasını sağlıyor. 

Eğer programı Türkçe kullanmak isterseniz Systems>>Language menusunden Türkçe sekmesini seçebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :