Jet Sender

Jet Sender

Sürüm: 2.2

Boyut: 6.58 MB

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4094

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Jet Sender içerisinde mail dizayn etmek için HTML Editör barındıran, maillerinizi gruplandırabileceğiniz ve bu gruplar içerisine herhangi bir sınır olmaksızın mail adreslerini manuel olarak veya dosyalardan ekleyebileceğiniz,dns modülü yada smtp server modülü kullanarak toplu mail gönderebileceğiniz bir programdır.
Jet Sender Object Oriented Programming (Nesne Tabanlı Programlama) mimarisine göre hazırlanmıştır. Bu sebepten dolayı diğer mail gönderme programlarına göre çok daha hızlı ve sorunsuz çalışır. Jet Sender toplu mail gönderimleriniz ve göndereceğiniz maillerin dizaynı için üretilmiş bir programdır. Jet Sender\ı kullanarak dakikalar içerisinde mail dizaynı yapabilir ve hazırladığınız reklam, tanıtım ve bilgilendirme maillerini çok kısa sürede milyonlarca kişiye gönderebilirsiniz.
Jet Sender mail gönderimleriniz için tüm kolaylıkları bir arada sunar. Mail gönderme, mail dizayn etme, gruplandırma, 2 farklı modülle gönderme özellikleri dışında ayrıca domain adreslerinizin smtp sunucusunu bulmasını sağlayacak, veritabanlarınızı yedekleyecek ve bakımını yapacak, dns sunucunuz hakkında bilgi almanızı sağlayacak, bilgisayarınızdaki dosyalardan e-mail listelerinizi yüklemeyi sağlayacak, mail dosyalarını parçalara ayıracak, web sitelerini tarayarak mail adreslerini toplayacak birçok aracıda içerisinde barındırır.
Jet Sender ile gönderilen gruptaki toplam mail sayısını, gönderilen ve gönderilemeyen mail sayısını görebilir, gönderilemeyen adresleri tek bir tıklamayla gruptan silebilir, görebilir ve yeni bir gruba kaydedebilirsiniz.
Jet Sender profesyonel bir biçimde mail gönderimlerinizin log kayıtlarını tutar. Hangi mail adresine gönderilen mailin neden gitmediğinden, gönderme işleminin raporlarına, mail gönderim programlarınız ile gönderilen mail sunucuları veya bağlanılan smtp sunucusu arasındaki iletişim sistemlerine ve arada geçen haberleşme loglarına kadar tüm bilgileri size sunar.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :