Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010)

Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010)

Sürüm:

Boyut: 889 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows XP/Vista/7

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 9595

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Pro Evolution Soccer 2010 Futbol Oyunu
Yeni futbol sezonunun da açılması ile futbol yine hayatımızın büyük bir parçası haline gelmeye başladı. Tam da futbolu gerçekten özlemişken Konami firması son oyunu Pro Evolution Soccer 2010 ‘u yayına sürdü. 

Her seferinde daha gerçekçi olan animasyonları ile bizi şaşırtan program bu sefer yine gerçekçiliğiyle kullanıcılara sanal oyunun ‘gerçekliliğinin’ sınırlarını zorluyor. Oyuncular üzerinde daha fazla kontrol ve opsiyonla bize sanal oyunu gerçeğe dönüştürüyor. 


Oyun oynanırken ‘dakik’lik konusunda sorun yaşayanlar da artık bu sorunu unutabilirler. 


Tuşa bastığınız anda oyuncunun emrinize karşılık vermesi sahada gerçekten sizin oynadığınız hissini uyandırıyor. Bir de oyundaki animasyon oyuncuların her zaman olduğu gibi ama tabi ki daha gelişmiş olarak gerçek oyuncuların özelliklerini almış olmaları programın adından gerçekten sık sık söz ettiriyor.

Yani bu yeni sürümün sizi tribünlere taşıması, oynarken sanki sahada siz koşuyormuşçasına his vermesi, istediğiniz hamlenin yapılmasını istediğiniz zaman emrinizin uygulamaya geçirilmesi, hakemlerin artık daha dengeli kararlar verebiliyor olmaları, animasyon ve gerçek hayata yakınlığıyla şaşırtması, oyunun oynanma isteğini kaçınılmaz hale getiriyor.


 Ne dersiniz ? Siz de gerçeğe bu kadar yakın bir oyundan nasibinizi almak istemez misiniz ?

Ve eğer isterseniz Demo’yu hemen indirip , Barcelona ve Liverpool takımları ile veya İspanya,Almanya,İtalya ve Fransa’nın milli takımlarıyla kısıtlı bir süre de olsa maç yaparak PES 2010 ile futbol oynamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

*****Sistemin Gerektirdikleri***** 1 GB RAM

DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı, 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX veya AMD ATI Radeon 9700)

Intel Pentium IV 2.4GHz veya eşiti


İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :