Panda Cloud Antivirus

Panda Cloud Antivirus

Sürüm: 3.0

Boyut: 1.31 MB

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6982

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Panda Cloud Antivirus Programı
Piyasa da birçok antivirüs yazılımları mevcut ve bu mevcut antivirüs yazılımlarının çoğunun mantığı aynı şekilde işlemekte. Çok tanınan ve meşhur bir güvenlik firması olan Panda bu alışılagelmiş antivirüs mantığının dışında bir antivirüs sistemi geliştirmiş durumda ve adı da Panda Cloud Antivirüs

Bu sistem güncellemeleri ve temel işlevlerini sizin bilgisayarınız değilde kendi sunucusu üzerinde çalışması ile bir farklılık yaratmakta. Bu sayede güncelleme yapmak gibi bir derdiniz bulunmuyor. Program tamamen ücretsiz ve kesinlikle bilgisayarınızı yormuyor.


Her türlü kötü niyetli yazılımlara karşı virüsler, trojanlar, Truva atları ve şaka yazılımlarına karşı sisteminizi tamamen korumaya alıyor. Yazılım size hiçbir zaman kendini hissettirmez ve sizin bilgisayarınız yerine Pandanın kendi sunucularını kullanır bu sayede performans düşüklüğü yada herhangi bir donma yaşamanıza sebep olmaz. Bu yeni nesil ve farklı antivirüs yazılımını tamamen ücretsiz kullanmak için programa kayıt olmanız gerekmekte.
Not: indirdiğiniz program bir ön yükleme programı olup programı çalıştırmakla birlikte Antivirüs programının tamamını indirebilirsiniz.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri