Firefox Türkçe

Firefox Türkçe

Sürüm: 21

Boyut: 20 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 39722

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Firefox Son Sürüm

Tarayıcı diyince kullanıcıların ilk akıllarına gelen tarayıcıların başında olan Mozilla Firefox son sürümünü yayınladı. Kişiselleştirme yeteneği ve hızlı olması ile tarayıcı piyasasında internet explorerdan sonra ikinci olan Firefox git gide artan kullanıcı sayısı ile ön plana çıkıyor.


 Programın Güvenlik Özellikleri:  
  • Anti-Malware Özelliği: Firefox içerdiği özel yazılımlar sayesinde sizi virüslerden, Truva atlarından ve solucanlardan korur. Giriş yaptığınız kötü niyetli siteler için sizi uyarır. 
  • Hesap Hırsızlığı Modülü: İnternette istediğiniz gibi güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz çünkü Firefox hesaplarınızın çalınmasını engeller ve sizi hesap hırsızlığına karşı korur.
  • Anti-Virüs Yazılım Özelliği: Firefox içerdiği özel anti-virüs sayesinde bilgisayarınıza gelebilecek her türlü zararlı yazılımlardan sizi korur.
  •  Programın Kişiselleştirme Özellikleri:
  • Eklenti Desteği: Bilindiği gibi Firefox eklentileri ile ün yapmış ve kullanıcısına eklentiler sayesinde daha rahat bir internet deneyimi sunmaktadır. Size uygun eklentileri bulup kullanarak istediğiniz gibi tarayıcınızı kişiselleştirebilir ve daha rahat bir internet deneyimi sağlayabilirsiniz.
  • Tarayıcı Görünümü: Firefox kullanıcılarına istedikleri görüntüde bir tarayıcı kullanma özgürlüğü sunmaktadır.
    Yukarıda sayılan birçok özelliğin dışında Firefox tarayıcısının daha farklı bir çok özelliği mevcuttur son versiyonda eklenen video kaydet seçeneği sayesinde beğendiğiniz videoyu hiçbir program yada eklenti kullanmadan indirebiliyorsunuz. Eğer farklı ve size her konuda cevap verecek bir tarayıcı arıyorsanız Firefox tam size göre.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

yesim oldukça iyi bir tarayıcı üstelik güvenli son sürüm ile tasarımda oldukça güzel bir hal almış durumda

hasan önceki sürümlerden iyi hatta 10.0.2 den de iyi

volkan önceki versiyondaki yavaş çalışma bu versiyonda giderilmiş şuan gayet iyi ve hızlı çalışan bir firefox var eğer firefox seviyorsanız indirmeniz tavsiye edilir.

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri