Yılsoft Muhasebe Programı

Yılsoft Muhasebe Programı

Sürüm: 4.0.0

Boyut: 21.39 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3024

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Gelişmiş Muhasebe Programı
Yılsoft güvencesi ile geliştirilen ve piyasa içerisinde dağıtımı yapılan muhasebe programı, orta ve küçük ölçekli firmaların gelir gider ve stok içerisinde yaşanan değişimlerin hesaplamalarını yapıldığı ve kaydının tutulduğu bir programdır.


Program içerisinde cari stok kayıt yapma ve takibi, fatura, çek ve kasa kısımlarından oluşmaktadır. Geliştirilişinde piyasa içerisinde yer alan arz ve taleplerden yararlanan bir misyon belirlenmiş olduğundan dolayı kullanıcıların daha kolay ve hızlı kullanacakları bir yapı oluşturuluştur.


Küçük ve orta ölçekli işletmelerin bütün muhasebe işlemlerini yüklenecek nitelikte bir sistemden oluşmaktadır. Bu sayede işletmelerin bu konuda yaşadıkları tüm sıkıntılar ortadan kaldırılmaktadır.


Kullanıcıların lüzumsuz yere sunulan seçeneklerden korunması adına daha sade ve daha işlevsel bir yapının oluşturulması gelişim aşamasındaki en önemli hedefti. Bu doğrultuda geliştirilen program piyasa içerisinde diğer muhasebe programlara nazaran daha işlevsel bir yapıda hizmet vermektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :