Freemake Video Converter

Freemake Video Converter

Sürüm: 4.0.2.17

Boyut: 1.21 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 7054

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Ücretsiz Video Dönüştürme Programı

Bilgisayar kullanıcılarının giderek videolara yönelmesi ve birçok video formatının bulunması video çevirme programlarını daha da popüler hale getirdi. 

Freemake Video Converter bu programlar içinde hem ücretsiz olması ile hemde şık ve kullanışlı bir ara yüzü olması ile öne çıkan programlar arasında. 
 
Yazılım popüler video formatları olan AVI, WMV, MP4, DVD, MP3 formatlarına dönüştürme işlemlerini çok hızlı ve kullanışlı bir şekilde gerçekleştiriyor.
 
 Video dönüştürme işinden başka fotoğraflarınızla slayt showlar hazırlamanıza da olanak veren program kullanıcısına artı bir özellik daha sunuyor. Program ile hazırladığınız video ve slayt showlar için program size farklı boyutlar da dosyalar hazırlamanıza olanak vererek hem yaptığınız videonun boyutunu ayarlayabiliyorsunuz hemde çözünürlüğünü kendi ihtiyacınıza göre seçebiliyorsunuz.
 
Programın bir diğer güzel özelliği de elinizdeki fotoğraflarla şık ve güzel tasarımlı slayt showlar hazırlamanızı sağlamak bu slayt showlara istediğiniz müziği ekleyebilmeniz. Bu kadar çok işi bir arada yapması hemde ücretsiz olması açısından program kendi kategorisindeki programlar arasında en çok tutulanlar arasındadır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri