Net Ajanda

Net Ajanda

Sürüm: 2.0

Boyut: 8.75 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5466

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Net Ajanda Programı
NetAjanda Yönetim Programı ile yapılabilecekler;
- Net ajanda ile yüz binlerce kayıt saklayacak veritabanı ile firma ve şahıs tüm detay bilgilerini kayıt ederek istenilen anda cari bilgilerine hızlı ulaşarak iletişim kurabilirsiniz. 


- Kullanıcı bazında güvenlik düzeyi ile verilerinizi koruyabilirsiniz. 


- Her kayıt için girilen adresi haritada inceleyebilme imkanı sunmaktadır. Ayrıca sayfada yeni konum belirleyebilir, koordinat saklayarak daha sonra burayı tekrar izleyebilirsiniz. Haritayı yazıcıdan çıktı alarak da yolculuk esnasında adresi bulmak mümkün. 


- Kayıt bilgilerinden istenilen ölçüde ve sayfa tipine göre etiket ve barkot basımı yapılabilmektedir. 


- Anlık ya da toplu e-posta gönderim işlemi yapılabilmektedir. Gerekli ayarlamalar yapıldıktan sonra istenilen kıstasa göre sistemde kayıtlı e-posta adresi seçilerek mesajları e-posta,sms,mms ile gönderme imkanı vardır. 


- Ajanda sekmesinden tarih seçimli mesaj kaydı yapılabilir daha sonra bu kayıtlar incelenebilmektedir. Sekreteryanın kullanımına yönelik özelliklere sahip olan NetAjanda, günlük iş planlarınızı outlook mantığında saklayarak daha sonra kontrol edebilmenize imkan sağlar. 


- Netsis programından Cari bilgi verileri rahatlıkla alınabilmekte ve güncelleme yapılabilmektedir. - Netsis programına bağlı olarak online ve offline çalışan uygulama ile başka yerlerde de kullanma imkanı vardır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :