LibreOffice

LibreOffice

Sürüm: 4.0.1

Boyut: 184 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 13322

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
LibreOffice Ücretsiz Ofis Programı

Microsoft Office Programını kullanmayan firma hatta ev kullanıcısı yoktur fakat bilindiği gibi Office programı ücretli ve Microsoft firmasına aittir. 

 
Daha önce Microsoft Office programına alternatif olarak ücretsiz olarak piyasaya çıkan OpenOffice programı Açık kaynak kodlu olma özelliğini kayıp ettikten sonra bir grup yazılımcı tarafından LibreOffice programı geliştirildi ve kullanıcılara tamamen ücretsiz bir Office yazılımı sunulmuş oldu.   
   Peki bu program ile neler yapılabilir? Program tamamen ücretsiz olup Microsoft Office ile yazılmış her türlü belgeyi açmakta ve üzerinde değişiklik yapmanıza olanak sağlamakta. 
 
Office programında bulunan Sunum hazırlama, Excel, Word, Access özelliklerini tamamen içinde barındırmakta ve Microsoft Office ile daha önceden hazırlanmış her türlü dosyayı açarak size üzerinde çalışma olanağı sağlamakta.
 
Program sayesinde PDF dökümanları ve HTML dosyaları da hazırlayabilir bunların üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Programda bulunan Math bileşeni sayesinde Matematiksel formüller hazırlayabilir, Matematikte kullanılan birçok sembol ve işaretleri kullanarak Matematiksel dökümanlarda hazırlayabilirsiniz.
 
 Diğer bir bileşen Database bileşeni Base ile birçok bilinen veritabanlarına ulaşabilir yeni veritabanları oluşturarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer ücretsiz bir Office programı istiyorsanız ve bu programın Microsoft Office ile hazırlanmış belgeleri de açmasını istiyorsanız size tavsiyemiz LibreOffice Programı olacaktır.


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri