Dropbox

Dropbox

Sürüm: 2.0.10

Boyut: 31 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 3405

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Veri Saklama Programı

Birden çok bilgisayar arasında dosya senkronizasyonu yani eşitleme yapmak istiyorsanız Dropbox tam size göre ücretsiz ve kolay kullanımlı bir program.

 
 Program kurulumundan sonra dosyaları atacağınız klasöre paylaşım yapmak istediğiniz programları yada dosyalarınız koyup bu dosyaları anında internette paylaşabilir aynı zamanda bu dosyaları istediğiniz başka bir bilgisayara program sayesinde gönderebilirsiniz.   
Eğer istenirse program sayesinde bir çalışma grubu kurulup tüm çalışmalarınızı bu klasöre atabilir ve çalışma grubundaki herkesin bu dosyalardan yararlanmasını sağlayabilirsiniz. 
 
Programın çalışması için bilgisayarların aynı işletim sistemi taşıma zorunluluğu bulunmamakta yani farklı işletim sistemi taşıyan tüm bilgisayarlarla ortak çalışmalar yapabilirsiniz. 
 
 
Size 2 GB lık bir ücretsiz depolama olanağı sağlayan program sayesinde internette 2 GBlık alana sahip olarak istediğiniz dosyayı bu alana taşıyabilir ve başkalarının da bu dosyaları indirmesini sağlayabilirsiniz. Eğer istenirse ufak bir ücret karşılığı bu alanı 50 GB gibi büyük bir alanada çıkartabilirsiniz.
 

Not: Programı kullanabilmek için kurulumdan sonra bir üyelik hesabı açmak gerekmekte üyelik hesabını oluşturduktan sonra tüm paylaşım işlemlerinize başlayabilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :