Point Blank

Point Blank

Sürüm:

Boyut: 546 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 145138

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Point Blank Online Macere Oyunu
Online olarak oynanan ve birçok oyuncuyu bilgisayar başına kilitleyen yeni oyun Point Blank oyunu karşınızda. Oyunu oynayabilmeniz için öncelikle üye olmanız gerekmekte ve üye olduktan sonra bu macera dolu oyuna başlayabiliyorsunuz. Oyun Nfinity Games aracılığı ile tamamen Türkçeleştirildi ve Türk oyuncuların beğenisine sunulmuş durumda.
Oyunda en çok göze batan kısımlar sanırım oyunun güzel görüntüleri ve etkileyici seslerdir. Ayrıca oyunun tamamen Türkçe olması gerçek üstülüğü ile kullanıcıları tamamen kendine bağlamakta. 
Oyunun yapımcı firması kullanıcılarına hediyeler dağıtarak oyunu daha cazip ve oynanabilir bir hale getirmeyi hedeflemekte bu sayede birçok kullanıcıyı da oyuna çekmeye çalışmakta. 


Eğer oyun oynarken etkileyici seslerden ve görüntülerden hoşlanıyorsanız bu oyun tam aradığınız türden üstelik Counter tutkunlarını da oldukça etkileyecek ve kendine bağlayacak bir oyun gibi duruyor.

Not: İndir butonuna bastıktan sonra indirdiğiniz program ön yükleme yazılımıdır yazılımı çalıştırarak oyunun tamamını indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

musazade zuleyxa ela super hll

Xelil xelilov Super oyun adami deli ediyor

yakup ben bu oyunu çok seviyorum

ibrahim suuuuuuuuuuuper

murat super bir oyun cok guzel

Tüm Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri