Hotspot Shield

Hotspot Shield

Sürüm: 2.67

Boyut: 268 Kb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 18038

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Hotspot Shield Ücretsiz Proxy Programı
Her geçen gün artan yasaklı sitelere girmek için kullanabileceğiniz kolay kullanımlı ve etkili bir program ile karşınıza çıkıyor Hotspot Shield. Program size proxyler aracılığı ile internete girmenizi sağlıyor bu sayede sizde istediğiniz her türlü siteye rahatlıkla girebiliyorsunuz.
  Programın bir diğer güzel özelliği ise wireless kullanan kullanıcılar için bir koruma kalkanı oluşturması. Eğer internete program ile girerseniz wireless ağına giren hırsızları ve şifre çalıcıları otomatikman engelleyebiliyorsunuz bu sayede program ile wireless ağında istediğiz gibi mail hesapları, yada banka hesapları gibi güvenlik koruması gereken sayfalara rahatlıkla girebiliyorsunuz.


Programın Kullanımı;
Programı kurduktan sonra bilgisayarınızın sağ alt köşesinde programın simgesi olacaktır simgeye sağ tıklayıp Connect deyin bu sayede programa bağlanmış olacaksınız. Hemen ardından tarayıcınızda bağlandığınız ip adresi görünecek ve Connected yazısını gördükten sonra programı kullanmaya başlayabilirsiniz.


Not: İndirdiğiniz programın programın asıl setup yazılımının indirme programıdır indirdikten sonra program otomatikman asıl yazılımı sizin için indirip programı kuracaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri