Alien Hallway

Alien Hallway

Sürüm:

Boyut: 47.66 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 4227

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Alien Hallway Uzay Macera Oyunu
Alien Hallway güncel oyun kategorileri arasında en popüler olan oyunlardan birisidir. Alien Hallway oldukça farklı bir hikâyeye sahip olan strateji ve aksiyon oyunudur. Son zamanlarda piyasada bulunan aksiyon oyunlarından çok farklı bir şekilde hazırlanmış olan bu oyun tamamen 3D olarak kurgulanmıştır ve harika bir grafiğe sahiptir. 
 Alien Hallway oyunundaki amaç ise oldukça basittir, uzaydan gelmiş olan ve dünyaya karşı hain saldırılarda bulunan yeşil renkteki yaratıklarla baş etmek ve tarihe isminizi kahraman olarak altın harflerle yazdırmanızdır. 
 Oyunda bulunan mükemmel görsellik hemen oyun severleri cezp etmektedir. Bu gerçekçi hazırlanmış grafikler ve animasyonlar sayesinde kendinizi oyunun içerisindeymiş gibi hissetmeniz kaçınılmazdır. Bu yüzden diğer oyunlarla kıyasladığımız zaman çok daha fazla eğlenme şansınız olacaktır. Oyuna başlamak çok kolay olacaktır oyun severleri zorlamamak adına çok basit bir menü kurgulanmıştır. Ancak yeşil renkteki yaratıkları yok etmek sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. 
 Bu yüzden işinizi kolaylaştırmak adına değişik güç ve özelliklerde silahlar sizin tercihinize sunulmuştur. Mükemmel ve heyecan uyandırıcı bir kurguyla hazırlanmış olan bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri