Titan Quest

Titan Quest

Sürüm:

Boyut: 494 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 11530

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Titan Quest Strateji ve Macera Oyunu
Titan Quest oyunu değişiklik arayan ve farklılıklardan hoşlanan oyun severler için ideal bir oyundur üstelik oyun tamamen ücretsiz. Çünkü bu oyun son zamanlarda piyasaya sürülmüş olan strateji oyunlarından çok farklıdır. Titan Quest oyununda algıyı kolaylaştıracak şekilde sade ve net bir menü hazırlanmıştır. Bu menüde fazlalıklara yer verilmemiştir.  
 Titan Quest asla gözardı edilecek bir oyun değildir. Grafikler oyuncu tarafından da hazırlanabilmektedir. Bu oyunun diğer bir sizi şaşırtacak bir özelliği ise karakter seçiminin olmamasıdır. Karakter tek bir karakter üzerinden oynatılmaktadır ve sadece oyuna başlamadan önce karakterin cinsiyeti oyuncu tarafından belirlenebilmektedir. Bu durum bazı oyun severleri daha ilk başta hayal kırıklığına uğratabilir ama bu durum kimseyi düşündürmesin çünkü oyun asla küçümsenecek bir oyun değildir. 
 Titan Quest adlı bu değişik strateji oyununun amacı Titan tanrılarının dünyayı yok etme düşüncesiyle yaptığı planları bozma ve dünyayı kurtarma girişimidir. Oyunun kusursuz grafikleri ve muhteşem ses düzeni karşınızda oyuna ilk başladığınızda biraz pasif kalmanız oldukça doğal karşılanmaktadır. Oyuna ilk olarak küçük bir köyü kurtararak başlıyorsunuz. Daha sonra ise size verilen görevler sayesinde büyük bölge ve kasabalara ilerleyerek oyunun keyfini sürüyorsunuz. Strateji oyunu sevenler için tavsiye edebileceğimiz harika bir oyundur.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri