Greed Black Border

Greed Black Border

Sürüm:

Boyut: 458 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 3866

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Greed Black Border Uzay Macera Oyunu
Greed: Blac Border oyunu uzay içerisinde geçen oldukça sürükleyici ve eğlenceli bir savaş oyunudur. Bu oyun şimdiye kadar uzay atmosferi bulunan bütün oyunlardan çok daha fazla ün salmıştır. 
 Görsellik açısından çok iyi bir şekilde kurgulanmış bir oyundur. Oyunun ana teması olan uzay atmosferi çok gerçekçi bir şekilde kurgulanmış ve oynayanlara oyunun içerisindeymiş gibi bir izlenim verme konusunda oldukça başarılı olmuştur. 


Bu oyun oyun severler açısından oldukça korkutucu bir serüven olacaktır. Çünkü uzayın o boş ve korkutucu atmosferi içerisinde tek başınıza gezinecek, karşınıza çıkan düşmanlarınızla mücadele edecek ve bütün zorlu maceraları tek başınıza atlatacaksınız. Bu oyunu istediğiniz kadar oynayabilecek istediğiniz zaman bırakabilecek ve tekrar istediğiniz taktirde bıraktığınız yerden sorunsuz olarak devam edebileceksiniz. Oyuna ilk başladığınız sırada kendinize uygun istediğiniz bir karakter oluşturacaksınız ve bu harika savaş oyununa giriş yapacaksınız. Daha sonra size sunulmuş inanılmaz özellikteki silahlarla bu uzayda geçen savaş oyununun tadını çıkaracaksınız. 


Üstelik bu silahlar zamanla oyun ilerledikçe değişecek ve yenilenecektir. Oyunun mükemmel ses kalitesine de hayran kalacağınızdan eminim. Oyunu oynamayacak adeta kendinizi içerisinde hissedeceksiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri