Making History Gold

Making History Gold

Sürüm:

Boyut: 265 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 6967

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Making History Gold Tarihi Strateji Oyunu
Making History Gold oyunu tarihi bir strateji oyunudur. Buram Buram tarih kokan bu oyun strateji adına ne arıyorsanız hepsini barındırıyor. 


Oyun hem ekonomik hem de diplomatik açından senarize edilmiştir. Bu oyunda Dünya Savaşlarını yeniden hissedip kendinizi o günleri yaşıyormuş gibi hissedeceksiniz. 
Senaryo bakımından zengin bir oyun olduğu için savaşa ve stratejiye doyacaksınız. Oyun içerisinde yapacağınız hamlelere ve kuracağınız ittifaklara çok dikkat edin. Elinizde bulunan silahları en iyi şekilde kullanıp düşmanlarınızı en kısa zamanda yok etmeye çalışın.


Strateji severler arasında popüler olan oyun indirilme konusunda da gene başı çekmektedir. Ücretsiz ve tanıtım sürümleri de mevcut olan oyunun demo sürümü de strateji hayranlarının ilgisini çekmektedir. Tarihi savaş oyunlarını sevenler için olan bu oyun onların isteklerini tam anlamıyla karşılamaktadır. 
Oyunda oluşturacağınız ittifaklar çok önemlidir. Ya tarihten silinirsiniz Ya da tarih yazarsınız. Her şey sizin elinizde. Oyunun güçlü ülkelerinden Almanya ile kuracağın ittifakla karşında hiçbir güç duramaz. Dünyayı ele geçirirsin.


Making History Gold Oyunu indirme sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
İşlemci : Pentium 4 3.0 veya AMD Athlon 2.5Ghz
Ram : 1 Gb
Gereken Hard Disk Alanı : 1 Gb
Ses Kartı : DirectX uyumlu
Video kartı : Nvidia 6800 veya ATI 1800XT üzeri
DirectX : 9 veya üstü
Klavye ve mouse

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri