S4 League

S4 League

Sürüm:

Boyut: 481 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 40911

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
S4 League Anime Tarzında Online Aksiyon Oyunu
S4 League oyunu aksiyon severler için birebir ilaç gibi bir online oyundur.


 Kamera açısıyla, anime tarzı grafik yapısıyla, değişik silah ve yetenek seçenekleriyle arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oynarken asla sıkılmayacağınız bir aksiyon oyunudur. 


Takım oyununu ön plana alan yapımcılar size eğlenceli ve zevkli vakit geçirtmeyi hedefliyor. Aksiyon adına aradığınız her şey bu oyunda. 
Online olması oyunu indirilme sırasında yükseklere çıkartıyor. Grafik yapısının üstün özellikler istememesi de oyunun her kesimden insanlara hitap ediyor. Milyonlarca kullanıcı oyunda en iyi olabilmek için büyük çabalar harcıyor. Sakın takımsız yola çıkma!


Oyundaki Stil eklentisiyle kendi karakterini yaratıp kendini kahramanı olma şansını yakalıyorsun. Son teknoloji 3D kalitesiyle oyun bizlere muhteşem hareket yapma yeteneği ve karizmatik görüntü elde etme imkânı sunuyor. 


Bir çok çeşit yeteneklerden birini seç ve zekice bir kullanımla takımını zafere taşı. Oyundaki silahlardan kendine yakın olanı seç ve kendini geliştir. Zafer için ise en iyi silah ve ona uygun en iyi yetenek kombinasyonunu seçmelisin. Unutma rakiplerin en iyi olmak için savaşmaya başladı bile. 


Bir takım kur ve mücadele seçenekleriyle rakiplerini tek tek ele. Touch Down mücadelesinde görev topunu yakala ve rakibi yok etmek için kalesine götür. Başta kolay gibi gözüken oyun tamamen kişi becerisine bağlı olduğu için oldukça zordur. Arkadaşlarınızla aksiyon yaşamak istiyorsanız size S4 League’yi tavsiye ederim. İndirin ve Hemen Oynayın. İyi oyunlar.


S4 League oyunu indirme sistem gereksinimleri


İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
İşlemci : Pentium 4 3.0 veya AMD Athlon 2.5Ghz
Ram : 512 Mb
Gereken Hard Disk Alanı : 1 Gb
Ses Kartı : DirectX uyumlu
Video kartı : Nvidia 6800 veya ATI 1800XT üzeri
DirectX : 9 veya Üzeri
Klavye ve mouse

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

mahir cok güzel bir oyun ,

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri