Mobil Forces

Mobil Forces

Sürüm:

Boyut: 359 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 5695

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Mobil Forces Aksiyon İçerikli Araba Yarışı Oyunu
Bu oyun size birçok farklı modla oynayabileceğiniz heyecan dolu bir macera. Farklı ve etkileyici bir araba yarışı oyunu olan Mobile Forces' in ilk modu Deathmatch. Bu mod da, Quake benzeridir. Açıklamak gerekirse de yarışmacılar önce birbirleriyle yarışacak ve her yarışmacı kendini kendi korumak zorunda kalacaktır. Deatmatch modunun takımla götürülen haline de Squad modu diyoruz. Bu mod da ise takım olarak Quake modunu uygularsınız. Hızla ilerlemek istiyorsanız oyunu iyi oyuncularla en iyi şekilde oynamalısınız.


Bu macera dolu oyunda Captains yani basenizin komutanını kollamanız gerekmektedir. Çünkü komutanınız ölürse siz de ölürsünüz. CTS modumuz ise bilinen bayrak yarışı modudur. Bu modda; karşı takımın bayrağını seri ve sessiz bir şekilde alıp takım basenize getirmeniz gerekiyor. 


Holdout modunda ise takımların arasında bir hangar varolacak, siz de bu hangardan alacağınız anahtarı dört dakika boyunca elinde tutmaya çalışacaksınız. Tüm zorluklara rağmen bu anahtarı korumalısınız. Detonation da haritanızda gördüğünüz o anahtarı alıp karşı takımın basesindeki bölümü aldığınız anahtarla açmanız gerekiyor. Daha sonra orayı incelemelisiniz. Karşı takımın altınını 6 dakika içinde almalısınız. 
Hızlı ve pratik olmanız gerekmektedir. Trailer de iki tarafın ortasında bulunmakta olan bombalı aracı gizlice alıp karşı tarafın bölgesine koymanız gerekmektedir. Trailer’i de başardıktan sonra oyunun galibi olursunuz. Heyecan ve zorluklarla dolu bu oyun tamamen ücretsizdir. 
Oyunun demo olmasına sakın aldırış etmeyin. Birçok özelliği bulunmaktadır.
Mobile Forces oyunu indirme sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/Win7
İşlemci : Pentium 4 3.0 ve Üzeri
Ram : 1 Gb
Gereken Hard Disk Alanı :1 Gb
Ses Kartı : DirectX uyumlu
Video kartı : Nvidia 6800 veya ATI 1800XT üzeri
DirectX : 9 veya Üzeri
Klavye ve mouse

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri