Battlefield 2142

Battlefield 2142

Sürüm:

Boyut: 1.07 Gb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 4564

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Battlefield 2142 Aksiyon ve Savaş Oyunu
Daha önce Battlefield oynamış olanlar bu yeni sürüm olan Battlefield 2142'ye kolayca ayak uydurabileceklerdir. Daha önceki sürümlerde olduğu gibi Battlefield 2142 sürümünde de köklü değişikliklerden çok ufak tefek ayrıntılar üzerinde değişiklik yapılmıştır. Battlefield 2142 oyununda adından da anlaşılacağı üzere 2142 yılındayız. 
Çok kısa zamanda dünyayı saran buzul çağı içerisinde geçiyor hikaye. Bu durumda ortada doğal olarak çok büyük bir panik havası yaşanıyor. Buzul çağının korkutucu etkilerinden dolayı dünya nüfusunun büyük bir kısma ölmüş, geriye kalan insanlar ise güneyde yaşanabilecek yaşam alanları bulmaya çalışıyor. 


Yaşanacak yerlerin ve bulunan yiyeceklerin kısıtlı olması sebebi ile Amerika Rusyayla savaşıyor. Bu durum çok daha acı verici çünkü ortada büyük bir sorun varken birde savaşın çıkması durumu hiçte kolaylaştırmıyor. Ne yazık ki hayatta kalanlar çok şanslı olacak. 
Ancak geriye kalan bir çok insan hayatını kaybedecek. Bu yüzden bu duruma sadece savaş olarak bakmak çok anlamsız. Bu sadece bir savaş değil aynı zamanda bir hayatta kalma mücadelesi olacaktır.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri