Turquaz Muhasebe Programı

Turquaz Muhasebe Programı

Sürüm: 0.8.9

Boyut: 23.78 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 14437

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Turquaz Muhasebe Ücretsiz Muhasebe Programı
Açık kaynak kodlu bir muhasebe yazılı olan Turquaz, sektör içerisinde yer alan programların network sorunları, limitleri olan lisansları, kullanıcıların taleplerinden hareketle olması gereken seviyelerde yeterlilik gösterememesi ve gelişim gerçekleştirememesi nedeni ile tasarlanmıştır.


Piyasa içerisinde yer alan diğer muhasebe programlarına uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede diğer programlar ile uyumsuzluk gibi sorunların önüne geçilmiştir. 9 yıl önce temelleri atılan projede geçen yıllar içerisinde çalışmalardan elde edilen bilgi ve tecrübe, kullanıcıların arz ve istekleri ile birleştirerek süratli bir gelişim göstermektedir.


Muhasebe programı piyasası içerisinde yer alan diğer programlara göre en belirgin farklılığının özgür bir yazılım olması sebebi ve bünyesindeki lisans ve felsefe dolayısıyla, turquaz programının geliştirmesinde rol alan kişilerin isimleri belirtmek şartı ile istendiği gibi kullanılabilmekte, farklı çalışmalara geliştirilebilmekte ve dağıtımı gerçekleştirilebilmektedir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri