THE HULK

THE HULK

Sürüm:

Boyut: 166 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 35066

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
The Hulk Yeşil Dev Oyunu
Büyük ilgi gören hulk filminden sonra şimdi de oyun kurucular siz oyun severler için oyunu piyasaya sürdüler. Çok eğlenceli ve heyecanlı olan bu oyunu oynadıktan sonra bayılacaksınız. Resmen oyunun tiryakisi olacaksınız. Oyunun konusundan bahsedecek olursak oyunda kahramanımız olan hulk babasını bulmaya çalışacak. Babasını bulmak için zorluklarla mücadele ederek büyük bir savaş verecek. Bu oyunda karşınıza çıkan zorluklarla tek tek mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Ancak bu tahmin ettiğiniz kadar kolay olmayacak çünkü karşınıza baş etmek zorunda kalacağınız birçok yaratık köpek balığı vb. düşmanlar çıkacak. 
Bu karakterler de en az sizin kadar güçlü karakterler. Sizin onları alt ederek babanıza gidecek olan yolda cesurca hareket etmeniz gerekmektedir. Oyun fazlasıyla heyecanlı bir aksiyon oyunudur. Oyunun tek kötü tarafı oyunun demo halinde olmasıdır. 
Yani maalesef ki bu sınırsız bir oyun değil. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşıyor olmanız normal. Ancak demo sürümü bile sizin eğlenceli zamanlar geçirmenize yetecektir. Oyunu oynamak isteyenler için bazı ipuçları ve oyun hakkında küçük hilelerde oyun severler için hazırlanmış haldedir.
   


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

PINAR BAHAR ÇETİNKAYA BİRAZ ERKEKSİ AMA YİNEDE MUHTEŞEM BİR OYUN İÇİNDE NE ARARSAN VAR AKSİYON MACERA KAN VE DAHA BİR ÇOK ŞEY

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri