Shrek The Third

Shrek The Third

Sürüm:

Boyut: 304 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 10745

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Shrek The Third Oyunu
Shrek oyun severler için hazırlanmış bu sefer 3. oyunuyla sizlerle buluşuyor. Değişik bir versiyonu olan Shrek the third filmine paralel olarak giden bir hikaye ile kurgulanmış ayrıca çeşitli kahramanları ile karşımızda. Oyunun konusu prenses Charming adlı kötü karakterin  Far far away isimli dünyayı ele geçirmek için saldırılara başlaması üzerine shrek ve arkadaşlarının büyük mücadelesi anlatılıyor. Filmde bile uzun süre bulunmayan karakterleri bu oyun içerisinde daha fazla tanıma imkanı bulacaksınız.
 Oyunda bulunan boşlukları doldurmak amacı ile hazırlanmış videolar bulunuyor. Bu eğlenceli videolar sayesinde de oldukça güleceksiniz. Bu tip masalsı oyunlarda gerçekçilik aranmayacağını hepimiz biliyoruz bu yüzden bu oyunun kurgusu da bir peri masalı hikayesine oldukça uygun. 
Oyunun kitlesi de düşünüldüğü zaman oldukça eğlenceli sayılabilecek bir oyun denebilir. Kontrol etmek bizi biraz zorlayabilir çünkü oyun tuşları biraz karışık ancak alıştıktan sonra kolay sayılabilecek bir oyun. Bütün shrek oyunlarında olduğu gibi bu oyunda da küçük oyun kitlesi düşünülmüştür bu yüzden çok kafa yorucu ve zahmetli bir oyun değildir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri