Alien Arena 2011

Alien Arena 2011

Sürüm: 7.50

Boyut: 293 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 5531

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Alien Arena 2011 Oyunu
Uzaylılar ve son derece ileri teknolojiyi konu alan bu oyun geliştirilmiş grafik seçenekleri ses düzeneği ve görsellikleri sayesinde oldukça heyecanlı bir oyundur. Oyuncuya 35 farklı haritada oynama imkanı 8 adet silah ve 6 mod sunan bu oyun oyun severlerin beğenisine sunulmuştur.
 Ayrıca bu oyunu internet üzerinden de oynamak mümkündür. Diğer bir avantajı ise bu oyunu iki farklı şekilde hem takım halinde hemde tek başınıza oynayabilecek olmanızdır. Oyunun ayarlarına göre ister kendiniz takım oluşturup bu takıma emir ve görevleri siz bildirebilirsiniz isterseniz de online farklı takımlara girerek verilen emir ve görevlere uyabilirsiniz. 
Bu oyunda 2 farklı takım var. Kendi takımınızı ayırt edebilmek için karakterlerin omuzlarındaki ve silahlarındaki renk detaylarına dikkat etmeniz yeterli olacaktır. Oyun sıkıcı olmaması açısından sadece düz bir bölümde geçmiyor. Atlamalı zıplamalı tırmanmalı bölümlerde mevcut oyunun içerisinde. Ayrıca sadece düşmanlarınızın sizi vurması sizi öldürmez aynı zamanda yüksekten atlama yakın bölgeye ateş etme bomba atmakta sizi öldürebilir ve skor puanınızın düşmesine neden olabilir.              


İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri