BearShare Türkçe

BearShare Türkçe

Sürüm: 10

Boyut: 2.23 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 67328

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
BearShare, %100 yasal dosya paylaşım programı
BearShare ile birlikte artık dosya paylaşımına bakış açınız değişecek! Yüzlerce MP3 çaları destekleyen BearShare programı sayesinde müzik ve şarkıları paylaşabilir, keşfedebilir, hatta video, müzik, şarkı ve MP3 indirebilirsiniz. Programı kullandığınız esnada diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını, müziklerini görüntüleyebilir, aynı müziği dinlerken diğer kullanıcılara anlık ileti gönderebilirsiniz. BearShare programı sizlere %100 yasal bir biçimde müzik dinleme olanağı sunuyor.


Program içerisinde telif hakkı olan ve ücretsiz programları da içerir. Telif hakkı bulunan parçalar altın renkli dosyalarda bulunup, üyelik hizmetinden yararlandığınız da ya da her şarkı yüklemesi için 0.99$ ödediğinizde telif hakkı bulunan parçalardan da yararlanabilirsiniz. Aktif bir üyeliğiniz olması durumunda milyonlarca şarkıya sınırsız erişim şansınız da olacaktır.


NOT: Bu program bir dosya paylaşım yazılımı olduğu için, her riski göz önünde tutarak, yasal sınırlar içinde dosya paylaşımı yapmanız gerekmektedir. indirgen.com sadece programın üretici sitesindeki linkini yayınlamaktadır ve oluşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değildir. Unutmamalısınız ki bu program ile sadece yasal olan programlar ve paylaşımlar yapmalısınız oluşabilecek herhangi bir sıkıntıdan sitemiz sorumlu değildir.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar

kazim ipekci supersiniz

Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri