PES 2012

PES 2012

Sürüm:

Boyut: 1.24 Gb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 38240

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Pro Evolution Soccer 2012 Futbol Oyunu
PES 2012 Demo en popüler futbol oyunlarından biri olan Konami Pro Evulation Soccer serisinin son ürünüdür. Bu yıl da oyunda birçok gelişme ve yenilik bulunmakta.

Oyunda gelişme adına en çok öne çıkan şeylerden ikisi yapay zekalardaki geliştirmeler ve oyunun daha gerçekçi hale getirilmiş olması. En iyi yapay futbol zekasına sahip olduğu düşünülen oyunu oynarken, sadece topla ilişkisi olan oyuncuların değil, sahadaki diğer oyuncuların ve hakemlerin de oyunda gerçekten varmışçasına olduklarına inanacaksınız.

Oyun gerçekçiliği konusunda ise takım oyunu, takım savunması, topsuz alandaki hareketlilik, pas verme, toplu hücum, top çevirme gibi pek çok konuda gerçeklilik konusunda oyunun üst düzey olduğu düşünülebilir. Topun olduğu oyuncudan başka topla buluşması planlanan oyuncuyu da kısmen kontrol edebilmeniz oyuna daha çok hakim olmanıza olanak sağlıyor. Bu tarz gelişmeler oynayan kişiye oyunu oynarken oyunun daha çok zevkli hale gelmesinde yardımcı oluyor.

Gerçekçiliği artıran diğer gelişmelerden biri de, oyuncuların gerçek fiziklerini ve fiziki hareketlerini doğrudan yansıtma konusunda fazlaca çalışılmış olması. Bunlara ek olarak önceki PES sürümlerinde çokça görülmeyen oyuncu mimik değişimleri, topu uzun sürme nedeniyle nefes kesilmesi gibi şeyleri bu sürümde daha çok görebiliyoruz.

Bunlara ek olarak; hava durumundaki gerçekçi değişmeler, stadyum modellemeleri ve taraftarların özellikle gol atıldıktan sonraki tepkileri övgüyü hakediyor. Bu sürümle gelen yeniliklerden biri de topun direğe ve oyun dışına gittikçe çıkardığı ses.

Saydığımız bu özelliklerle PES oynamak artık çok daha gerçekçi ve eğlenceli. Tüm PES severlere öneriyoruz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Benzer Programlar

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri