DERİS Dershane Otomasyon Programı

DERİS Dershane Otomasyon Programı

Sürüm: 4.0

Boyut: 52.15 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Ücretsiz (Freeware)

İndirme: 6757

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Deris Dersane Otomasyon ve Rehberlik Programı
Deris Dersane Otomasyon ve Rehberlik Programı ile artık öğrencilerinizin kişisel bilgileri, devamsızlık bilgilerine ek olarak, ödeme bilgilerinden kurum için gelir dağılımına kadar ayrıntılı raporlar alabileceksiniz. Program Yeşilay sponsorluğunda 6 yıldır ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.

Programın özelliklerini inceleyecek olursak; 
*Öğrencilerin birçok bilgisini bu programla düzenli bir şekilde tutabilirsiniz. Öğrencilerin sınav bilgilerini görüntüleyebilir, başarı grafiğini çıkarabilirsiniz. 
*Rehberlik servisinin de çok işine yarayacak bu program sayesinde, öğrenci görüşmelerini özel görüşme ve raporluk görüşme olarak sınıflandırabiliyorsunuz.
*Ödev takip programı sayesinde öğrencilere çalışma programı hazırlayıp, öğrencilerinizin takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.
*Sınavdan sonra öğrencilerin yanlışlarına göre konu konu gruplara ayırabilir, isteğinize bağlı olarak öğrenilmeyen konular için biz kez daha etütler yapabilirsiniz. 
*Birebir derslerinizi program aracılığı ile organize edebilirsiniz. Bu sayede çakışmaları önlemiş olursunuz. İsterseniz birebir listelerini velilere de sunabilirsiniz.
*Bunlara ek olarak kurum içi personel giderlerini de bu program aracılığı ile tutabilirsiniz. 


Teknik destek için; burayı ziyaret edebilirsiniz. 




İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :