Conflict Denied Ops

Conflict Denied Ops

Sürüm:

Boyut: 953 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 5524

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Conflict: Denied Ops Aksiyon ve Macera Oyunu
Bu oyun gizli bir örgüt oyunu sayılabilir. CIA özel olarak düzenlediği operasyonlar gerçekleştirmektedir. Ve bu birim hakkında herhangi bir ipucu ele geçirilecek olursa amerak bunu inkar edecektir. Bu önemli görev ve özellik açısından son derece heyecanlı ve kurgusal bir oyun olarak sayılabilir. Conflict: denied ops oyununda takım halinde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. 


Takıma uymak son derece önemlidir yoksa bütün planlarınız alt üst olabilir. İsterseniz oyuna online olarak arkadaşınızı sokabilir gerçek bir şekilde bu oyunun tadına varabilirsiniz.  


Bölümler inanılmaz derecede korkunç ateşler altında geçmektedir. Oyunda rakiplerinizi düşmanlarınız yok etmek için onları bombalamanız gerekebilir. Düşmanlarınızı silahlarınız ve kuracağınız tuzaklar sayesinde alt edebilirsiniz. 


Takım halinde oynamak istemezseniz tek kişilik oyun formatınızda bulunmaktadır. Bu oyunda takımınıza emirleri ve görevleri siz veriyorsunuz. Başka takıma girip emir almak ve başka takımlardaki kişilere saymak zorunda kalmıyorsunuz. Değişik grafik çeşitleri ile hazırlanmış olan bu mükemmel aksiyon oyununda görsellik son derece iyidir. Oyun kalitesi de yüksektir.


Not: Açılan sitede Download yazan yere tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri