Adobe Fireworks

Adobe Fireworks

Sürüm: CS5

Boyut: 443.37 Mb

Dil: İngilizce

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Deneme (Shareware)

İndirme: 13639

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
Adobe Fireworks, animasyon programı
Adobe Fireworks programı sayesinde artık her türlü elektronik aygıt için efekt yapmak çok kolay!

Program akıllı telefonlardan, gömülü ekranlar da dahil, Web'e kadar her şey için yüksek oranda iyileştirilmiş ve etkileyici efektler yapmanız konusunda size yardımcı olur. Bunların yanında, program sayesinde vektör ve bitmap modlarında düzenlenebilir web siteleri, zengin prototipler, kullanıcı arabirimleri üretebilirsiniz. 


***Program tüm tarayıcılar tarafından doğru görüntülenecek saydan alfa katmanlı grafikler oluşturmanıza olanak sağlar. Programla tasarımlarınızı en iyi hale getirip, gerçek tarayıcılar arası saydamlık için PNG-8 olarak dışa aktarabilirsiniz. 
***Firefox şablonları için hızla telkafesler oluşturabilirsiniz. Akıllı kılavuzlar sayesinde sayfalar ekleyebilir, bunları hızla özelleştirip onay için tıklatılabilir PDF taslakları halinde dışa aktarabilirsiniz.
***Güçlü vektör ve bitmap araç seti ile metin, sembol ve görüntüler ekleyebilirsiniz. 
***Zengin İnternet Uygulama  (RIA) arabirimleri prototipleri oluşturmak için içe aktarılan bitmapler ve vektör nesneleri kullanabilirsiniz. Etkileşimi simüle etmek için davranışları nesnelere uygulayabilir, Adobe Flash Catalyst ve Flash Builder uygulamalarında geliştirmek için Adobe AIR uygulamaları veya FXG dosyaları olarak dışa aktarabilirsiniz. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :
Ekran Görüntüleri