ProÇeviri 2008

ProÇeviri 2008

Sürüm: 2.0

Boyut: 1.96 Mb

Dil: Türkçe

Sistem: Windows Tümü

Lisans: Kısıtlı (Demo)

İndirme: 2583

Editör Puanı : Kullanıcı Puanı :
ProÇeviri İngilizce-Türkçe çeviri programı
ProÇeviri programı özellikleri sebebiyle fazlaca iddialı bir programdır. Kendine has ve gelişmiş özellikleri sebebiyle program birçok kullanıcının beğenisini kazanmaya adaydır.

Piyasadaki en gelişmiş İngilizce-Türkçe çeviri motoruna sahip programı, herhangi bir metin çevirerek kendiniz de deneyip, kalitesini görebilirsiniz. 


Programın özellikleri;
*Program Türkçe'yi düzgün kullanma ve Türkçe'ye uygun eklerle çeviri yapmaya önem gösterir. Doğal olarak çeviriyi yaptıktan sonra Türkçe'ye aykırı şekilde ek almış ya da anlamsız kelimeler görmezsiniz. Dili kolay anlaşılabilir şekildedir. Kurallara da uygun olduğu için cümleyi anlamakta zorluk çekmezsiniz.
*Kullanıcı yardımı da alarak çeviri yapabilen tek programdır. Bu sayede kaliteden ödün vermeden çeviri hızınızı arttırabilirsiniz.
*Çeviriden sonra birden çok anlama sahip olan kelimelerin üzerine tıklayıp kelimenin diğer anlamlarından istediğiniz anlamının kullanılmasını sağlayabilirsiniz. 


ÖNEMLİ NOTLAR:
1) Programın Demo sürümü olduğu için P,R ve S harfleriyle başlayan kelime olan cümleleri çevirmemektedir ve program 10 saniyelik bir gecikmeyle açılır. 
2) Programın özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen buraya tıklayınız. 

İndirme Seçenekleri:
indir

Yapılan Yorumlar
Yorum Yapın
Ad Soyad : E-posta Adresi :
Güvenlik Kodu :